Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Τη Δευτέρα 10/10/2011 και στις 19:30, πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Καλαμάτας , σε αίθουσα του εργατικού κέντρου . Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία (1/3 των ταμειακώς εντάξει ) εκλέχτηκε πρόεδρος της Γ.Σ. ο κος Παναγιώτης Ψυχογιόπουλος. Κατόπιν πήρε το λόγο από το Δ.Σ. , ο πρόεδρος  Μάριος Μούντανος και  παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς , παρουσιάστηκε επίσης ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία του Δ.Σ. Νίκο Αθηναίο και ψηφίστηκαν ομόφωνα χωρίς καμιά αντίρρηση.

Κατόπιν πάρθηκε ομόφωνη απόφαση χωρίς καμμιά αντίρρηση να συμμετάσχουμε στο τριήμερο διαμαρτυρίας που διοργανώνεται  υπό την αιγίδα της  πανελλήνιας ένωσης και από συλλόγους όλης της χώρας  
ΚΑΛΩΝΤΑΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ , ΕΛΜΕ & ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ  &  Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ KΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΣ ΕΞΗΣ :     

1η ημέρα Τετάρτη 19/10/2011 : Αποχή από τα μαθήματα και συναυλία στο σχολείο περίπου 13:30΄την  αφού καλέσουμε τα Μ.Μ.Ε. για παραπάνω δημοσιότητα 
2η ημέρα Πέμπτη 20/10/2011 : Αποχή από τα μαθήματα και πορεία διαμαρτυρίας προς το δημαρχείο.Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου.Αντιπροσωπεία θα απαιτήσει από το Δήμαρχο να μιλήσει με το υπουργείο και σε ανοικτή ακρόαση να πάρουμε απαντήσεις στα αιτήματά μας.
3η ημέρα Παρασκευή 21/10/2011 : Συναυλία διαμαρτυρίας στο πεζόδρομο της Αριστομένους στο Δημαρχείο με παράλληλη ανοικτή συζήτηση για το μέλλον των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου