Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αυτό το Σάββατο 9 Μάρτη, στις 11.30 π.μ., Αριστοτέλους στο Άγαλμα Βενιζέλου,θα γίνει κινητοποίηση για τα προβλήματα της παιδείας, με πανεκπαιδευτικά χαρακτηριστικά που θα οργανωθεί με συλλογική ευθύνη των ΕΛΜΕ, των Διδασκαλικών Συλλόγων, των γονέων, του φοιτητικού και του μαθητικού κινήματος. Η κινητοποίηση θα οργανωθεί στη βάση των οξυμένων προβλημάτων κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων και σχολείων, το στοίβαγμα των μαθητών στα τμήματα και τις κατευθύνσεις, υποχρηματοδότηση των σχολείων, 30αρια τμήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις, για τα προβλήματα όλων των ειδικοτήτων των αναπληρωτών και των σχολείων ειδικής αγωγής και το σχέδιο «Αθηνά».

Για τον
Σύλλογο Γονέων
Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Ο πρόεδρος
Γιώργος Κυριακού.



ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας , τηρώντας την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013
καλεί  μαθητές ,καθηγητές και γονείς σε μουσική διαμαρτυρία την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 στις 12:00 στη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας (Νομαρχία)



ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
www.goneis.org

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ... ΧΡΥΣΑΦΙ

Στο πόδι είναι εδώ και δύο μέρες η Ιερισσός και η Μεγάλη Παναγιά, καθώς οι κάτοικοι αντιδρούν στην αστυνομική επέμβαση που πραγματοποιείται με όργιο αυταρχισμού, με εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια, συλλήψεις  ανηλίκων κ.λπ. Σημερινές μαρτυρίες αναφέρουν την είσοδο ΜΑΤ στα χωριά με 10 κλούβες!!!!!!!!!!!!
Η τρομοκρατία της κυβέρνησης έφτασε μέχρι του σημείου να ρήξουν βροχή δακρυγόνων-χημικών, μέσα σε σχολείο, οι μαθητές του οποίου διαμαρτύρονταν στο προαύλιο για την αστυνομική επέμβαση.
        Στεκόμαστε αλληλέγγυη στον αγώνα των κατοίκων που βγήκαν στο δρόμο αντιδρώντας στην αστυνομική επιχείρηση.
        Κατταγγέλουμε την κυβέρνηση που θέλει να τσακίσει το αγωνιστικό φρόνημα σε βάρος του λαού και της νεολαίας της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με πρόσχημα την προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, και δεν διστάζει να προβεί και σε τρομοκράτηση ανήλικων μαθητών. Και όλα αυτά για να εξασφαλίσει την επενδυση της γνωστής εταιρείας από την εξόρυξη του χρυσού της περιοχής. Αυτή είναι η Ανάπτυξη τους δεν λογαριάζει τον λαό, αλλά τα κέρδη των μεγάλων εταιρειών.
        Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι εισβολές των ΜΑΤ και η τρομοκρατία.
Όλοι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να καταδικάσουν τη συγκυβέρνηση και να απορρίψουν τις συκοφαντίες και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική και τη δράση της, να σταθούν στο πλάι των κατοίκων της περιοχής που μάχονται για την ίδια τη ζωή τους.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου