Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σας στέλνω κείμενο που μοίρασαν τα παιδιά του Μουσικού Ηρακλείου κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων

3 Νοεμβρίου 2014 Πανελλήνια Διαμαρτυρία κατά του νέου συστήματος


Θα θελαμε να μοιραστουμε μαζί σας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας και γενικά με το εκπαιδευτικό μας σύστημα και έτσι ενημερωμένοι όλοι και ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα μας για ότι καλύτερο μπορούμε. 
Εχουμε  το νέο σύστημα του Λυκείου με την τράπεζα θεμάτων, εκεί όπου παραμερίζεται και ο μαθητής και η κριτική σκέψη του αλλά και οι καθηγητές, κι όλοι απλά γίνονται εκτελεστικά όργανα προκαθορισμένων οδηγιών, εργαλεία ενός απρόσωπου αναλυτικού προγράμματος. Ο καθηγητής χάνει το δικαίωμα να διαχειριστεί την << ύλη >> του ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της τάξης του και τρέχουν όλοι μαζί και ιδιαίτερα οι μαθητές σε σχολεία και φροντιστήρια επιβαρύνοντας τους γονείς τους οικονομικά για να καλύψουν την ύλη και να ανταποκριθούν στις εξετάσεις. Η γνώση που μας δίνεται δεν είναι πια προσωπική και προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες αλλά είναι μια γνώση όχι για την μάθηση αλλά για τις επιδόσεις , τυποποιημένη, που όσοι πειθαρχήσουν και την παπαγαλίσουν θα είναι έτοιμοι για να καταλάβουν θέσεις στην αγορά. 
Όσοι θελήσουν να κοιτάξουν και λίγο πιο πίσω από τις σελίδες του βιβλίου είναι οι απροσάρμοστοι, οι ενοχλητικοί.
Όσοι δεν έχουν τα χρήματα για τα φροντιστήρια που είναι πια απαραίτητα είναι οι <<άτυχοι >> που δεν χωρούν στο εξελιγμένο μας εκπαιδευτικό σύστημα. 
Μετά από όλα αυτά θεωρουμε απαραίτητο να ακουστουν οι φωνες μας , που δεν είναι φωνες της τεμπελιάς και του να χάσουμε μάθημα αλλά  φοβισμένες φωνες γι' όλα αυτά που θα έρθουν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν και χωρίς να μας υπολογίζουν. Θα πρέπει να είναι ένας αγώνας κόπος. 
Γονείς, μαθητές και καθηγητές. δεν μας χωρίζει τίποτα. Μη ξεχνάτε δεν είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα.Θέλουμε όλοι να καταλάβετε ότι δεν έχει να κάνει με μια απλή και κοινή κατάληψη...Η κατάληψη έχει γίνει πλέον "έθιμο" και γιαυτό αποδοκιμάζεται τόσο πολύ σαν ιδέα. 
Σημερα αφού τα 15μελοί έχουν ανακοινώσει την πρόταση και έχει γίνει δεκτή από την πλειοψηφία των μαθητών θα κλείσουν κάποια σχολεία(εύχομαι να είναι πολλά). Η καταληψη έχει σκοπό αν όχι την απαλλαγή από το νέο σύστημα ,σημαντικές αλλαγές σε αυτό.Πως θα το κατορθώσουμε κάτι τέτοιο ;Με την δύναμη των ΜΜΕ. Αν πραγματοποιηθεί και κλείσουν ΑΡΚΕΤΑ σχολεία θα γίνει χαμός και αυτόματα όσο περνάνε οι μέρες το υπουργείο παιδείας θα έχει μεγάλα προβλήματα..Αν κλείσει ένα σχολείο αυτήν την εβδομάδα , και ένα άλλο την άλλη για κάποιους λόγους ή ακόμα και για τον ίδιο,δεν θα καταφέρει να κάνει τίποτα απολύτως και ούτε καν θα ακουστεί,ενώ έτσι θα μαθευτεί παντού και ίσως επιτύχουμε και κάτι...Όσο αφορά τους Καθηγητές,πιστέψτε μας ,αν όχι όλοι,πολλοί είναι μαζί μας,απλά δεν μπορούν να το πουν ακόμα.Όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβετε....Τέλος θέλουμε να πουμε ότι δεν είναι μια ευκαιρία να χάσουμε μάθημα αλλά έχουμε ένα στόχο και σκοπεύουμε να τον πετύχουμε....

<<<ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΣΗ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΣΗ>>
<<ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ>>
Τα αιτήματα μας (όχι αναλυτικά)
-ΌΧΙ στο Νέο Λύκειο της μαθητείας και της πλήρους εντατικοποίησης.
-ΌΧΙ στη τράπεζα θεμάτων που μετατρέπει τα σχολείο μας σε κάτεργο συνεχών πανελλαδικών εξετάσεων.
-ΌΧΙ στις συγχωνεύσεις των σχολείων και την τις απολύσεις των καθηγητών μας. 
-ΌΧΙ στην υποβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης και τη «μαθητεία» στις επιχειρήσεις. 
-ΌΧΙ στη παιδεία που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς και προάγει τη ταξική διάρθωση της κοινωνίας με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές και φοιτητές να μένουν εκτός σχολείων και πανεπιστημίων αντίστοιχα.

                                                                                                              15μελές Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου




ΚΕΡΚΥΡΑ                                                  

Παναγιώτη καλησπέρα.
Μόλις πριν από 5 λεπτά μου έστειλε απάντηση για τα κενά ο διευθυντής (υπάρχει ένα μικρό αδιευκρίνιστο και ανεξήγητο πεδίο μη καλής συνεργασίας με τη διεύθυνση του σχολείου - είναι υπό έρευνα).
Σύμφωνα με αυτόν το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ έχει 92 ώρες κενές μόνο στο μαντολίνο ("Τα υπόλοιπα μικρά κενά έχουν καλυφθεί με υπερωρίες, όπως προβλέπει η νομοθεσία, επομένως ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. Τα μόνα κενά είναι στο μαντολίνο"- λόγια του διευθυντή).
Σίτιση δεν υπάρχει.
Υπάρχουν και κάποια προβλήματα με τα δρομολόγια. Τα οποία δεν τα έχουμε επακριβώς.
Σπύρος








ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ
ΚΕΝΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αναμένονται οι ωρομίσθιοι καλλιτεχνικών μαθημάτων (θεάτρου και χορού), εκτός των εικαστικών που έχουν οργανικές θέσεις, εντός του Νοεμβρίου.


ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΩΝ

ΣΙΤΙΣΗ
ΌΧΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ
7 ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ 3 ΤΑΞΙ, μειοδοτημένα με χιλιομετρικές αποστάσεις (με την ΚΥΑ 24001/13=εξυπηρετούνται 203 στους 330 μαθητές

4 ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΜΑΝ που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, μάλλον με την τροπολογία του Σεπτέμβρη (χωρίς χιλιομετρικά όρια....)

*ακόμα δεν έχουν καν αναφερθεί περιοχές διελεύσεων , όπως Λουτσα, Μαραθώνας, Πειραιάς, Βριλήσσια. Στις πρώτες δύο τα παιδιά πληρώνουν καθημερινά 5€!


ΧΡΗΜΑΤΙΚΉ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία αποζημίωσης για την μεταφορά των μαθητών . Δεχόμαστε τα δικαιολογητικά των οικογενειών καθημερινά και ειναι αρκετά.



Από το Καλλιτεχνικό σχολείο Αμπελοκήπων Μενεμένης υπάρχουν κενά στον θεατρολόγο και ηθοποιό του Λυκείου στην κατεύθυνση εννοείται του θεάτρου. Οι καθηγητές του χορού δεν έχουν έρθει καθόλου και υπάρχει ζήτημα αναπλήρωσης και καθηγήτριας των εικαστικών.  Μιλάμε για κενά άνω των 20 ωρών σε βδομαδιάτικη βάση. Σας στέλνω με άλλο μήνυμα φωτογραφίες από την κινητοποίηση για τις μεταφορές που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους την Κυριακή 2/11.


Nέα από την κινητοποίηση των μαθητών του μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης .και όχι μόνο.

Πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης την Κυριακή στις 2/11/14 στο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους (ΟΛΥΜΠΙΟΝ)
Το ζήτημα της μετακίνησης δεν είναι εξασφαλισμένο ούτε και για τη βραχυχρόνια περίοδο μέχρι το Φλεβάρη του 2015.
Η υφυπουργός Χριστοφιλοπούλου είχε μπλοκάρει τη χρηματοδότηση γιατί σύμφωνα με την σύμφωνη γνώμη και του Πάρεδρου του Ελεγκτικού συνεδρίου υπήρχαν προβλήματα που συνδέονται με το ζήτημα της ηλεκτρονικής υπογραφής .  Εν πάσει περιπτώσει για να λυθεί αυτό το πρόβλημα χρειάζεται να γίνει μια τροπολογία που να ξεμπλοκάρει τη χρηματοδότηση . Αυτή η τροπολογία δεν κατέβηκε ούτε πρόκειται να κατέβει την επόμενη εβδομάδα γιατί όπως μας είπε βουλευτής που παρευρίσκονταν-ως γονιός - στην κινητοποίηση , δεν έχει προγραμματιστεί νομοθετικό έργο. Επίσης μάθαμε ότι στο πρόβλημα εμπλέκεται και ο υφυπουργός ανάπτυξης Γιακουμάτος. Μύλος. Άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί οι λεωφοριούχοι να «τραβήξουν χειρόφρενο». Στην κινητοποίηση συμμετείχαμε ως ΔΣ του συλλόγου γονέων του Καλλιτεχνικού αφού δεν έγινε κατορθωτή μια συνδιοργάνωση των δύο 15μελών. -εξ άλλου έχουμε και την αντιπροεδρία της Ένωσης γονέων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων και οφείλαμε να παραβρεθούμε. Στο μουσικό σχολείο έχουν το επιπλέον πρόβλημα ότι πάνω από 80 μαθητές τους δεν καλύπτονται από τα δρομολόγια των λεωφορείων και είχαν προειδοποιήσει την Περιφέρεια ότι οι  μαθητές ότι θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις. Τους υποσχέθηκαν ότι θα λύσουν το πρόβλημα μέχρι την Τετάρτη.  Συναποφασίσαμε με το ΔΣ του συλλόγου γονέων του Μουσικού  κοινή συνεδρίαση των δύο ΔΣ την ερχόμενη Κυριακή 9/11 στο μπαρ του ξενοδοχείου της μονής Λαζαριστών (προσοχή στο μπαρ του ξενοδοχείου και όχι του οικήματος της Μονής ) ώρα 11 πμ  Όποιος γονιός η κηδεμόνας επιθυμεί μπορεί να έρθει . Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή.
Δρομολογήθηκε  ακόμη η σύγκλιση του σχολικού συμβουλίου του σχολείου μας  και πραγματοποιήσαμε επίσης και τη συνάντηση με το δεκαπενταμελές. Συνεπώς έχουν υλοποιηθεί όλες οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης μας και μένει να αντιμετωπιστεί το κενό του θεατρολόγου του Λυκείου και της αναπλήρωσης στα Καλλιτεχνικά μαθήματα. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με την τοπική ΕΛΜΕ για να πραγματοποιήσουμε κοινή κινητοποίηση αν μέχρι τις 10/11 εξακολουθούν τα κενά να υφίστανται

Ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων καλλιτεχνικού σχολείου Αμπελοκήπων Μενεμένης.


ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΓΟΥΣ
Καλησπέρα σε όλους από την Αργολίδα  ,οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν τη Δευτέρα 3/11/2014 μαζί  με άλλα σχολεία από τον Δήμο Ναυπλιέων σε πορεία διαμαρτυρίας για το νέο λύκειο.
Σε ότι αφορά τα κενά 132 ώρες ταμπουρά
                                110 ώρες διάφορα όργανα
Με την μεταφορά δεν έχουμε  προβλήματα, μετακινούνται όλοι οι μαθητές του σχολείου.
Σίτιση έχουμε προσωρινά και θα έχουμε για τις επόμενες 4 εβδομάδες, στη συνέχεια περιμένουμε τον διαγωνισμό που θα κάνει ο δήμος αν και εφόσον ανοίξει ο κωδικός από το υπουργείο εσωτερικών.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Αγαπητή Κα Μπόζιου,
        σε απάντηση του αιτήματος, σας ενημερώνουμε ότι :
  1. Τα κενά των εμπειροτεχνών-ωρομισθίων καλύφθηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους (εκκρεμούν 19 ώρες ταμπουρά-γίνονται προσκλήσεις).  Δεν καλύπτονται 3 ώρες κρουστών (2 ευρωπαϊκά + 1 ώρα παραδοσιακά) .
  2. Για 20 ώρες πιάνου – 20 ώρες κιθάρας δεν προσλήφθηκαν αναπληρωτές και στην τελευταία ενημέρωση αποκλείστηκε νέος κύκλος προσλήψεων (λειτουργούμε με συμπτύξεις).
  3. Μεταφορά γίνεται μαζί με  μαθητές όλων των σχολείων της Βέροιας με μειωμένο εισιτήριο (δωρεάν μόνο οι μαθητές εκτός του ορίου χιλιομετρικής απόστασης) .
  4. Οργανώνεται χώρος και γίνονται παρεμβάσεις στις υποδομές του κτιρίου από την Αντιδημαρχία Παιδείας και τις  τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας για την έναρξη της σίτισης έως το τέλος Νοεμβρίου.

Ο Διευθυντής
                 Ιωάννης Καμπουρίδης


ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΟΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ




ΚΕΝΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ




ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ
200




ΒΙΟΛΙ ΚΛΑΣΙΚΟ
11




ΠΙΑΝΟ
125




ΚΙΘΑΡΑ
28




ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ
25




ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣ
9




ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
30




ΚΑΝΟΝΑΚΙ
12




ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
10




ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΑΡ
8




ΛΥΡΑ ΠΟΝΤΟΥ
15




ΟΜΠΟΕ
3




ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΩΝ
476




ΣΙΤΙΣΙ
ΝΑΙ




ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΜΕ ΜΑΘ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΙΛ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ-                                         ΜΕ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20 ΧΛΜ-       ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 20 ΧΛΜ-                                          ΜΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ 1.30 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΗ 












A΄ ΓΥΜΝ: 4 τμήματα





Β΄ ΓΥΜΝ: 4 τμήματα





Γ΄ ΓΥΜΝ: 3 τμήματα





A΄ ΛΥΚ: 2 τμήματα





Β΄ ΛΥΚ: 2 τμήματα





Γ΄ ΛΥΚ:  2 τμήματα








ΘΕΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Επειδή η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε τη σύναψη σύμβασης με τα ΚΤΕΛ τριετούς διάρκειας, τουλάχιστον το πρόβλημα των μεταφορών αντιμετωπίστηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για μόνιμη λύση. Οι διεργασίες για να ξεκινήσει η σίτιση, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, οπότε τότε πρόκειται να ξεκινήσει, που για το Ηράκλειο είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αυτές οι εξελίξεις σημαίνουν ότι οι αγώνες μας πιάνουν τόπο, έστω και αν η κατάσταση δεν είναι η επιθυμητή. Όμως μετά τις εξελίξεις με το νέο Λύκειο, εντείνονται οι ανησυχίες των γονέων που επιζητούν την παρέμβασή μας για τους κάτωθι λόγους:
  • Οι απαιτήσεις από τους μαθητές ως προς την ύλη και μάλιστα όταν δεν έχουν καλυφθεί τα εκπαιδευτικά κενά, έχουν αυξηθεί σημαντικά, οπότε παρατηρείται η τάση να φεύγουν οι μαθητές από τα Μουσικά προκειμένου να κερδίσουν καθημερινά χρόνο για να μελετήσουν τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται πανελλαδικά για εισαγωγή στις σχολές ΑΕΙ.
  • Με το νέο σύστημα, αν κάποιος μαθητής δεν εξασφαλίσει βαθμολογία βάσης σε κάποια μαθήματα, τότε αναγκάζεται να εγκαταλείψει το Μουσικό, ακόμα και αν αυτός αριστεύει στα μουσικά μαθήματα. Οι γονείς προτείνουν μια ρύθμιση ώστε να εγκαταλείπει ο μαθητής το Μουσικό μόνο αν δεν εξασφαλίσει βαθμολογία βάσης σε μουσικά μαθήματα.
Επιπλέον τέθηκε το θέμα της πιστοποίησης μουσικών σπουδών για την οποία υπήρχε συγκεκριμένο κείμενο για κατάθεση στο Συνήγορο του Πολίτη και αντίστοιχη απόφαση του Δ.Σ. που από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, τίποτα δεν έγινε… ούτε καν η κατάθεση στο Συνήγορο. Κρίμα γιατί θα είχαμε μέχρι σήμερα υποχρεωτικά μια απάντηση…Όμως φαίνεται πως απαξιώθηκε η πρόταση και η απόφαση του Δ.Σ. από τα ίδια τα μέλη του (φυσικά όχι στο σύνολό τους).

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ  ΣΕ  ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ  ΩΡΕΣ

Μετά από επαφές με το Μουσικό Ηρακλείου και Ρεθύμνου (με τα Χανιά δεν υπήρξε επαφή) διαπιστώθηκαν οι παρακάτω ελλείψεις:

ΜΟΥΣΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Φιλολογικά                                                                                         14 ώρες
Θέατρο                                                                                                  9 ώρες

Μπουζούκι τρίχορδο   (εξαιρετικά επείγον)                                        30  ώρες
Ταμπουρά                                                                                          174  ώρες
Πιάνο                                                                                               120  ώρες
Τρομπόνι                                                                                               8  ώρες
Τρομπέτα                                                                                              8  ώρες
Λίρα Κρητική                                                                                       14 ώρες
Κιθάρα                                                                                                22 ώρες
Ευρωπαϊκά Κρουστά                                                                           13 ώρες
Βιολί                                                                                                    14 ώρες
Κλαρινέτο                                                                                              4 ώρες



ΜΟΥΣΙΚΟ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Βιολόγος                                                                                                5  ώρες
Οικονομία                                                                                              2  ώρες

Κριτική Λίρα                                                                                          5  ώρες

ΚΕΝΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


ΟΡΓΑΝΟ/ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΙΛΙΟ

ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ
112
60

ΒΙΟΛΕΝΤΣΕΛΟ
17
0

ΠΙΑΝΟ
71
23

ΘΕΩΡ ΠΑΡ
12


ΘΕΩΡ ΕΥΡ
6


ΚΙΘΑΡΑ
57


ΒΙΟΛΙ
33


ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
35
19

ΦΛΑΟΥΤΟ
21


ΣΑΞΟΦΩΝΟ
17


1Χ4
4


2Χ8
16


7Χ6
42


Λυρα κρητική

10

Τρομπόνι

10

Όμποε

14

ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΩΝ
443
136

ΣΙΤΙΣΙ
ΌΧΙ
ναι

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΜΕ ΜΑΘ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΙΛ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Όχι ακόμη


ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΙΛ ΔΕΜΕΥΣΕΙΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ





ΚΕΝΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ





ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ
17




ΠΙΑΝΟ
140




ΚΙΘΑΡΑ
57




ΒΙΟΛΙ
27




ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
17




ΦΛΑΟΥΤΟ
18




ΣΑΞΟΦΩΝΟ
4




ΚΑΝΟΝΑΚΙ
6




ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
81




ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
14




ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΛΑΡΙΝΟ
32




ΛΑΟΥΤΟ
4




ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
12




ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
6




ΤΡΟΜΠΕΤΑ
4




ΑΚΟΡΝΕΟΝ
8




ΜΠΑΣΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
9




ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΩΝ
456










ΣΙΤΙΣΙ
ΌΧΙ




ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΜΕ ΜΑΘ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΙΛ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ


Σε απάντηση σχετικού  mail σας αναφέρουμε ότι λειτουργικά πλεονάσματα
δεν υπάρχουν , ενώ τα λειτουργικά κενά ανα Μουσική ειδίκευση είναι :
   1) Ούτι                         6   ώρες
   2)Ηλεκτρ. Μπάσο      9      >>
   3)Ευρ. Κρουστά        26    >>
   4) Παραδ. Κλαρίνο      6    >>
   5)Μπουζούκι             11     >>
   6)Πιάνο                      10     >>
   7)Κλ.ΚΙθάρα               9     >>
   8) Σαξόφωνο               5     >>
   9)Φλάουτο                    3     >>
10)Κανονάκι                  6      >>
  11)Tαμπουράς           26     >>
ΣΥΝΟΛΟ                    117

Σίτιση δεν γίνεται ακόμα είμαστε στη διαδικασία του διαγωνισμού .
Μεταφορά μαθητών γίνεται κανονικά

Ο ΔΙΕΘΘΥΝΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.


ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ




ΚΕΝΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ



















ΠΙΑΝΟ
26





ΟΥΤΙ
11





ΚΙΘΑΡΑ
23





ΒΙΟΛΙ
40





ΦΛΑΟΥΤΟ
9





ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΝΩΝ
109





ΣΙΤΙΣΗ
ΌΧΙ





ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΜΕ ΜΑΘ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΙΛ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ


ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΙΛ ΔΕΜΕΥΣΕΙΣ



ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ16-ΤΕ16-ΕΜ16
ΒΙΟΛΙ Κλασικό)
2
ΕΥΡΩΠ. ΚΡΟΥΣΤΑ
2
ΚΑΒΑΛΙ-ΝΕΙ
1
ΚΑΝΟΝΑΚΙ
1
ΚΙΘΑΡΑ (ΚΛΑΣΙΚΗ)
3
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
1
ΚΛΑΡΙΝΟ
1
ΛΑΟΥΤΟ
1
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ (ΤΡΙΧ)
2
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
1
ΣΑΞΟΦΩΝΟ
1
ΠΙΑΝΟ
6
ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ
3
ΤΡΟΜΠΕΤΑ
1
ΦΛΑΟΥΤΟ
1
ΕΥΡΩΠ. ΜΟΥΣ. ΘΕΩΡΙΑ
2
Αυτά τα οργανικά κενά αντιστοιχούν περίπου σε 520 ώρες

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ




ΚΕΝΑ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 03/11/2014

ΚΛΑΔΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΝΑ & ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ
(1)
(2)
(3)
ΠΕ16.01
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
-8
ΠΕ16.01
ΒΙΟΛΑ

ΠΕ16.01
ΒΙΟΛΙ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΠΕ16.02
ΒΙΟΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
-12
ΠΕ16.01
ΒΙΟΛΕΝΤΣΕΛΟ

ΠΕ16.02
ΓΚΑΪΝΤΑ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-3
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-9
ΠΕ16.02
ΚΑΝΟΝΑΚΙ

ΠΕ16.01
ΚΙΘΑΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
-6
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΚΙΘΑΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ
-14
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ

ΠΕ16.02
ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
-2
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΚΟΡΝΟ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

ΠΕ16.02
ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
-2
ΠΕ16.02
ΛΑΟΥΤΟ

ΠΕ16.02
ΛΥΡΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΠΕ16.02
ΛΥΡΑ ΚΡΗΤΙΚΗ

ΠΕ16.02
ΛΥΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕ16.02
ΛΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕ16.02
ΛΥΡΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ
-10
ΠΕ16.02
ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ

ΠΕ16.01
ΜΠΑΣΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
-8
ΠΕ16.02
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
-15
ΠΕ16.02
ΝΕΙ - ΚΑΒΑΛΙ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΥΛΟΙ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΟΜΠΟΕ

ΠΕ16.02
ΟΥΤΙ
-8
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΠΙΑΝΟ
-55
ΠΕ16.02
ΣΑΝΤΟΥΡΙ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΣΑΞΟΦΩΝΟ
-5
ΠΕ16.02
ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ
-44
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΤΟΥΜΠΑ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΤΡΟΜΠΕΤΑ
-11
ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΤΡΟΜΠΟΝΙ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΦΑΓΚΟΤΟ

ΠΕ16.01 - ΤΕ16
ΦΛΑΟΥΤΟ
-10
ΠΕ17.14
ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
-1

ΣΥΝΟΛΟ
-223

Σίτιση:  ΌΧΙ


Μεταφορά : Ε.Μ.Δ, Μισθωμένο Λεωφορείο, 7 Ταξί


ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ 03/11/2014


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ








ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ



ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ
ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ 58   ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ 12    ΚΙΘΑΡΑ 21   ΠΙΑΝΟ 11 ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΥΡΑ 3      ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ              ΣΙΤΙΣΗ ΟΧΧΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΓΟΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ[3.80 ΜΕ Φ.Π.Α]                   
Στις 3 Νοεμβρίου 2014 - 9:24 π.μ., ο χρήστης <koyf@deyakal.gr> έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 6/11/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 11ΠΜ  ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ   mail ΜΟΥ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΜΑΖΙ ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.


ΘΕΜΑ: Λειτουργικά κενά/πλεονάσματα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων 2014-15


    

Σημείωση: Τα παρακάτω κενά προέκυψαν, αφού διορίστηκαν 9 αναπληρωτές καθηγητές και αφού δόθηκαν μόνο 46 ώρες για ωρομίσθιους καθηγητές και ανατέθηκαν 50 ώρες υπερωρίες στο μόνιμο διδακτικό προσωπικό. Από το ΥΠΑΙΘ μας είπαν πως δεν υπάρχουν άλλες πιστώσεις, οπότε αρκετές ειδικεύσεις οργάνων θα εξαφανιστούν και τα ατομικά μουσικά όργανα μετατρέπονται πλέον σε ομαδικά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ/ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΕΝΑ
ΣΕ ΩΡΕΣ
ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ
ΚΩΔΙΚΟΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΛΕΚΤΙΚΟ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
02

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
91

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΠΙΑΝΟ
18

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΚΙΘΑΡΑ
15

ΠΕ16.02
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
45

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΚΛΑΣΙΚΟ  ΒΙΟΛΙ
16

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΦΛΑΟΥΤΟ
0

ΠΕ16.02
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΒΙΟΛΙ
54

ΠΕ16.02
ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ
13

ΠΕ16.02
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
23

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
06

ΠΕ16.02
ΟΥΤΙ
06

ΠΕ16.02
ΠΑΡΑΔ.  ΚΛΑΡΙΝΟ
03

ΠΕ16.02
ΛΑΟΥΤΟ
0

ΠΕ16.02
ΚΑΝΟΝΑΚΙ
0

ΠΕ16.01
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ  ΜΠΑΣΟ
14

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΣΑΞΟΦΩΝΟ
03

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
02

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΣΑΝΤΟΥΡΙ
0

ΠΕ16.01 ή ΤΕ 16
ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ


ΠΕ16.01
ΘΕΩΡΙΑ ΕΥΡ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ


ΠΕ16.01
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ



                                                   Ο Διευθυντής

                                               Παπακώστας Βασίλειος