Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ



Κρίσιμες ιστορικές στιγμές : "Το κράτος"  εξέδωσε ακάλυπτες...επιταγές 



ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Από το δ.σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων καλείστε όλοι : γονείς και μαθητές στην ανοικτή συνέλευση την Τετάρτη 16/11/2011 στις 19:00΄ στην Φιλαρμονική, για να ενημερωθούμε για τα φλέγοντα ζητήματα του σχολείου, να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και το σχολείο, να καθορίσουμε τη στάση μας και να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σε ακόμη μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης συναντηθήκαμε πάλι με το δήμαρχο εκπρόσωποι του δ.σ. του συλλόγου μαζί με τη διεύθυνση του σχολείου.

Μετά την ενδελεχή παρουσίαση του σημαντικού πολιτιστικού και πολιτισμικού έργου του σχολείου και της σαφούς ανάδειξης των αναγκών του από την κυρία Ψαραδέλλη, ο δήμαρχος δήλωσε πως αγαπάει το μουσικό σχολείο και θα σταθεί δίπλα του,αφού εξ΄άλλου είναι ένας εκ των ιδρυτών του...   Ως αναμενόμενο, μας πληροφόρησε πως δεν υπάρχουν χρήματα στο Δήμο ούτε για σίτιση, ούτε για μεταφορά. Αμφισβήτησε τη νομιμότητα και εγκυρότητα των διαγωνισμών για τη σίτιση που έχουν προκηρύξει άλλοι Δήμοι και δήλωσε πως χωρίς συγκεκριμένο κονδύλι δεν προχωρά σε αντίστοιχη προκήρυξη. Υποσχέθηκε νέα συνάντηση πριν τα χριστούγεννα για να τα ξαναδούμε εάν έχουν αλλάξει κάποια οικονομικά δεδομένα.